Doorlopende reisverzekering vergelijken

De reisverzekering van...

Reisverzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer biedt verschillende soorten reisverzekeringen aan. Hieronder staan enkele van de belangrijkste kenmerken van hun reisverzekeringen:

 • Dekking:
  Deze reisverzekering biedt dekking voor onder andere medische kosten, repatriëring, verlies of diefstal van bagage en ongevallen tijdens de reis.
 • Wereldwijde dekking:
  De reisverzekering van Centraal Beheer biedt dekking voor reizen over de hele wereld.
 • Duur van de verzekering:
  De reisverzekering kan worden afgesloten voor eenmalige reizen of voor doorlopende reizen. Bij de doorlopende reisverzekering is de verzekering het hele jaar door geldig.
 • Aanvullende dekkingen:
  Bij deze aanbieder biedt ook verschillende aanvullende dekkingen aan, zoals wintersportdekking en dekking voor gevaarlijke sporten.
 • Eigen risico:
  Bij sommige dekkingen kan er sprake zijn van een eigen risico.
 • Polisvoorwaarden:
  Het is belangrijk om de polisvoorwaarden van de reisverzekering van deze verzekeraar goed door te nemen voordat je de verzekering afsluit.

Het is altijd verstandig om verschillende reisverzekeringen met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Op die manier kun je de verzekering vinden die het beste past bij jouw persoonlijke situatie en behoeften.

Wie is Centraal Beheer?

Deze verzekeraar is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die in 1909 werd opgericht als “Nederlandsche Centraal-Spoorweg-Maatschappij tot Beheer van Onroerende Goederen”. In 1952 veranderde de naam in “Centraal Beheer”. In 1986 werd Centraal Beheer overgenomen door Achmea, een van de grootste verzekeringsgroepen van Nederland.

Deze verzekeraar biedt verschillende soorten verzekeringen aan, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, woonhuisverzekeringen, motorverzekeringen, huisdierenverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, fietsverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Ook bieden ze financiële diensten aan, zoals hypotheken, pensioenen en beleggingen.

Vele kennen deze verzekeraar wel van de bekende slogan “Even Apeldoorn bellen”, die al sinds de jaren 80 wordt gebruikt in reclamecampagnes. Ook heeft deze verzekeraar in het verleden verschillende prijzen gewonnen voor klanttevredenheid en innovatie, zoals de Gouden Schild en de Innovatieprijs Verzekeringen.

Andere reisverzekeraars

Avero Achmea vrij op reis
ASR logo
Reisverzekering van Aegon
Pechhulp verzekeraar ANWB
Reisverzekeraar Centraal Beheer
Allianz