Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is een verzekering waarbij u het gehele jaar verzekerd bent. Ook hier begint net zoals bij de kortlopende reisverzekering  de verzekering bij vertrek vanuit thuis en eindigt bij thuiskomst. 
Om een eventuele claim in te dienen bij de verzekeraar zal in veel gevallen een boekingsbevestiging gevraagd worden. Dit is om aan te tonen dat u ook echt op vakantie bent geweest of hebt geboekt. Een weekendje weg naar een bekende stad met een overnachting is ook een geldige reden van een geboekte vakantie.

Doorlopende reisverzekering online afsluiten

Het afsluiten van een verzekering kan op verschillende manieren. Dit kan met tussenkomst van een adviseur of maak gebruik van een online vergelijker om zelf veel verschillende verzekeraars in een overzicht met elkaar te vergelijken. Online een reisverzekering afsluiten heeft zijn grote voordeel dat er geen aanvraagformulieren meer verzonden worden. Door veelal enkele stappen door te lopen in een online aanvraag bent u binnen enkele minuten verzekerd.


Goedkoopste doorlopende reisverzekering

Om een goedkope doorlopende reisverzekering te vinden is dit op internet al snel gevonden. Maar is de goedkoopste doorlopende reisverzekering wel de beste verzekering en past deze op inhoud ook geheel bij uw situatie? 
Ons advies is om bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering ook goed te kijken naar bijvoorbeeld het eigen risico wat er is op een bagage dekking en hoe hoog is hier de vergoeding van. Ook de maximale vergoeding van de annulering is niet onbelangrijk. En zo heeft elke rubriek die je kan verzekeren zijn maximale vergoedingen.

Voordeel doorlopende reisverzekering

U hoeft bij een doorlopende reisverzekering niet telkens na te gaan of u wel een reisverzekering heeft afgesloten. Eenmaal de rubrieken verzekerd die u nodig heeft of wenst te verzekeren dan is het enkel alleen belangrijk om je polis mee te nemen op reis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp