Doorlopende reisverzekering vergelijken

Pech op reis

Pech op reis is zeer welkom mocht je vervoermiddel onverwacht uitvallen.

De pech op reis dekking van een reisverzekering

De pech op reis dekking helpt je tijdens je reis bij pech met de auto, motor of camper of als de bestuurder iets overkomt. De kosten van deze hulp krijg je dan vergoed. Bijvoorbeeld de sleepkosten naar de dichtstbijzijnde garage als directe reparatie niet mogelijk is. Of de kosten die je moet maken voor een overnachting.

De verzekerde bedragen van een pech op reis dekking zal per verzekeraar verschillen. Maak hier een bewuste keuze in bij het afsluiten van je reisverzekering. Let vooral op de maximale vergoeding per dag. 

Je ontvangt veelal pechhulp in Europa inclusief de Azoren, Madeira, de Canarische eilanden en Turkije. En ook in Algerije, Egypte, Israël, Marokko en Tunesië. Veelal ontvang je geen pechhulp in Nederland zelf.

Bij veel verzekeraars is ook je caravan, vouwwagen, boottrailer of bagageaanhangwagen gedekt onder deze aanvullende verzekering.

Wat kan je nog meer aanvullend verzekeren

Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je meerdere aanvullende dekkingen afsluiten. Bekijk welke dekking er in jouw verzekering gewenst is. 

Geneeskundige kosten

Geneeskundige kosten Geneeskundige kosten aanvullend verzekeren.  De geneeskundige kosten dekking van een reisverzekering Hiermee verzeker je de kosten van onvoorziene geneeskundige en tandheelkundige behandeling. Bijvoorbeeld

Lees verder »

Wintersport

Wintersport Voorkom hoge kosten tijdens de wintersport. Verzeker je tegen de kosten van vervoer per helikopter, banaan, ambulance of gipsvlucht als gevolg van een ski– of snowboardongeluk. 

Lees verder »

Annulering

Annulering Een annulering van je reis is nooit leuk. Verzeker de annuleringskosten van je reis indien je onverwachts niet op reis kunt gaan of dat

Lees verder »

Bagage

Bagage Verzeker je spullen op reis met een goede aanvullende bagageverzekering.  De bagage dekking van een reisverzekering Bagage kan bestaan uit kleding, foto en film

Lees verder »
Extra informatie

Check altijd de polisvoorwaarden of vraag advies van je verzekeringsadviseur. Let ook op de landen waar de verzekeraar geen dekking geeft, of de leeftijd van de auto.