Doorlopende reisverzekering vergelijken

De reisverzekering van...

Allianz

De reisverzekering van Allianz is af te sluiten via een adviseur. Mocht je geen gebruik willen maken van een adviseur of tussenpersoon dan kan je een reisverzekering afsluiten bij Allianz Direct. 

Beide kanalen bieden een reisverzekering aan met drie verschillende mogelijkheden. De premie is afhankelijk van de gekozen optie, je kunt kiezen uit de Basic, Comfort of Premium dekking.

Natuurlijk! Allianz is een wereldwijd toonaangevende verzekeraar met een breed scala aan verzekeringsproducten en -diensten. Allianz opereert in verschillende landen, waaronder Nederland, en biedt diverse verzekeringen aan, waaronder reisverzekeringen.

Allianz Direct, voorheen bekend als Allsecur, is een online verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Allianz Groep. Allianz Direct richt zich voornamelijk op het aanbieden van verzekeringen via het internet, waaronder autoverzekeringen, maar ook reisverzekeringen.

Als reisverzekeraar in Nederland biedt Allianz verschillende soorten reisverzekeringen aan, waaronder kortlopende en doorlopende reisverzekeringen. Deze verzekeringen bieden dekking voor verschillende aspecten van reizen, zoals medische kosten, verloren bagage, annuleringen en andere onverwachte gebeurtenissen tijdens de reis.

Allianz en Allianz Direct hebben doorgaans een goede reputatie op het gebied van klantenservice en snelle afhandeling van claims. Ze bieden vaak ook online diensten aan, waardoor het gemakkelijk is om verzekeringen af te sluiten, claims in te dienen en andere administratieve taken uit te voeren.

Is de reisverzekering van Allianz een goedkope verzekering?

De prijs van een reisverzekering bij Allianz kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de dekkingen die je kiest, de duur van de reis, je leeftijd, het aantal reizigers dat je wilt verzekeren, en andere individuele omstandigheden.

 

Over het algemeen wordt Allianz gezien als een betrouwbare verzekeraar die concurrerende premies biedt voor zijn reisverzekeringen. Allianz Direct staat bekend om zijn online diensten en het feit dat het zich richt op het aanbieden van verzekeringen via het internet, kan soms resulteren in lagere kosten vergeleken met traditionele verzekeringsmaatschappijen.

 

Het is echter belangrijk om te onthouden dat goedkoop niet altijd gelijk staat aan de beste keuze. Bij het kiezen van een reisverzekering is het essentieel om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de dekkingen en voorwaarden die worden geboden. Een goedkope verzekering kan mogelijk minder uitgebreide dekking bieden of beperkingen hebben die niet aan je behoeften voldoen.

 

Het wordt aanbevolen om de voorwaarden en dekkingen van de reisverzekering van Allianz grondig te onderzoeken en te vergelijken met andere aanbieders om te bepalen of het voor jou de beste keuze is op basis van zowel prijs als dekking. Daarnaast kan het raadzaam zijn om recensies te lezen en advies in te winnen bij andere reizigers of verzekeringsadviseurs om een weloverwogen beslissing te nemen.

Andere reisverzekeraars

Avero Achmea vrij op reis
ASR logo
Reisverzekering van Aegon
Pechhulp verzekeraar ANWB
Reisverzekeraar Centraal Beheer
Allianz