Doorlopende reisverzekering vergelijken

Bagage

Verzeker je spullen op reis met een goede aanvullende bagageverzekering. 

De bagage dekking van een reisverzekering

Bagage kan bestaan uit kleding, foto en film apparatuur, Fietsen, Mobile apparaten en geld. Er is natuurlijk een ruimere omschrijving van de gehele bagage maar omdat te verzekeren is dit weer bij elke verzekeraar anders opgenomen in de voorwaarden. Wij raden u ook altijd aan om dit mee te verzekeren. En zeker tegenwoordig met oa de tablet die vaak mee op vakantie gaat.

De verzekerde bedragen van een bagagedekking zal per verzekeraar verschillen. Maak hier een bewuste keuze in bij het afsluiten van je reisverzekering.

Je spullen zijn veelal gedekt bij een dagtrip of een reis binnen Europa of Wereld met minimaal één overnachting.   

Bagage die is aangekocht op reis valt veelal ook onder de bagagedekking.
Bij een schadevergoeding maken verzekeraars gebruik van een afschrijvingstabel. Vergelijk deze eventueel. 

Wat kan je nog meer aanvullend verzekeren

Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je meerdere aanvullende dekkingen afsluiten. Bekijk welke dekking er in jouw verzekering gewenst is. 

Annulering

Annulering Een annulering van je reis is nooit leuk. Verzeker de annuleringskosten van je reis indien je onverwachts niet op reis kunt gaan of dat

Lees verder »

Pech op reis

Pech op reis Pech op reis is zeer welkom mocht je vervoermiddel onverwacht uitvallen. De pech op reis dekking van een reisverzekering De pech op

Lees verder »

Geneeskundige kosten

Geneeskundige kosten Geneeskundige kosten aanvullend verzekeren.  De geneeskundige kosten dekking van een reisverzekering Hiermee verzeker je de kosten van onvoorziene geneeskundige en tandheelkundige behandeling. Bijvoorbeeld

Lees verder »

Wintersport

Wintersport Voorkom hoge kosten tijdens de wintersport. Verzeker je tegen de kosten van vervoer per helikopter, banaan, ambulance of gipsvlucht als gevolg van een ski– of snowboardongeluk. 

Lees verder »
Extra informatie

Check altijd de polisvoorwaarden of vraag advies van je verzekeringsadviseur. Let ook op de landen waar de verzekeraar geen dekking geeft, of de leeftijd van de auto.