Doorlopende reisverzekering vergelijken

Wintersport

Voorkom hoge kosten tijdens de wintersport. Verzeker je tegen de kosten van vervoer per helikopter, banaan, ambulance of gipsvlucht als gevolg van een ski– of snowboardongeluk. 

De wintersport dekking van een reisverzekering

Met deze aanvullende verzekering ben je onder meer verzekerd voor hulpverlening tijdens je wintersportvakantie en opsporings- en reddingskosten mocht je bij een Ski- ongeval betrokken raken.

Huur je een ski- of snowboarduitrusting tijdens je wintersportvakantie? Dan zijn deze spullen veelal meeverzekerd met de dekking Bagage. Voorwaarde is wel dat je de wintersportdekking hebt meeverzekerd.

Heb je boven gemiddelde wintersport spullen? Let dan op of je eventueel een extra sportuitrusting kan verzekeren als uitbreiding bovenop het verzekerd bedrag voor bagage.

Als je na een Ski- ongeval geen gebruik meer kunt maken van de geboekte skilessen, gekochte skipassen en gehuurde skiuitrusting, dan vergoedt de annuleringsverzekering veelal de kosten van de ongebruikte dagen. Dit is enkel alleen als je de wintersportdekking hebt meeverzekerd.

Kijk wat je naast deze dekking nog meer aanvullend kan verzekeren.

Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je meerdere aanvullende dekkingen afsluiten. Bekijk welke dekking er in jouw verzekering gewenst is. 

Meer informatie

Wil jij aan de slag als skileraar, snowboardleraar of als langlaufleraar? Neem dan een kijken op https://www.nskiv.nl/