Doorlopende reisverzekering vergelijken

De reisverzekering van...

Avero Achmea vrij op reis

De doorlopende reisverzekering van Avero Achmea

Deze verzekering vergoedt schade en verleent hulp als u op reis bent. Reisrechtsbijstand is standaard gedekt. De Doorlopende Reisverzekering is het hele jaar geldig
Maakt u een lange reis? U bent standaard verzekerd voor een maximale reisduur van 365 dagen bij Avero Achmea.

Wat is verzekerd

U bent verzekerd voor hulp en onverwachte kosten op reis en beschadiging, verlies en diefstal van bagage. U krijgt hulp van de alarmcentrale van Avero Achmea. Bij een ongeluk of ziekte regelt en vergoedt deze reisverzekeraar vervoer naar huis, hulp aan uw gezin en repatriëring.

Belkosten met de alarmcentrale zijn onbeperkt verzekerd: Eurocross Assistance: +31 (0)71 36 41 333

De verzekering kan worden uitgebreid met onderstaande keuzedekkingen:

 1. Bagage

  Bagage is standaard verzekerd onder het basispakket tot maximaal € 2.500,- per verzekerde per reis. Voor bepaalde eigendommen gelden maximale vergoedingen. Check hiervoor de tabel in de polisvoorwaarden. Een overzicht vind je hier.

 2. Bijzondere sporten

  Als u de aanvullende dekking voor winter- en onderwatersport afsluit, dan zijn skiën en off-piste skiën onder begeleiding van een leraar of gids verzekerd. Extreme vormen van wintersport zijn niet verzekerd. Voor langlaufen en snorkelen is deze dekking niet nodig.

 3. Geld
 4. Geneeskundige kosten
 5. Ongevallen

  U kunt ervoor kiezen om de reisverzekering uit te breiden met een dekking voor ongevallen. U ontvangt een vergoeding bij een ongeval tijdens de reis in de hele wereld.
  Een ongeval is verzekerd als dit ontstaat tijdens een onverwachte gebeurtenis die direct fysiek geweld op het lichaam veroorzaakt. Hierdoor raakt u blijvend invalide of u overlijdt door het ongeval. Met blijvende invaliditeit bedoelden we dat u een lichaamsdeel niet meer heeft. Of voor een deel of helemaal niet meer kunt gebruiken.
 6. Pech op reis

  U kunt ervoor kiezen om de reisverzekering uit te breiden met Voer- en vaartuigenhulp.
  Hulp bij pech voor het motorrijtuig, vaartuig, toercaravan of vouwwagen, waarmee u reist vanuit Nederland is dan verzekerd.

 7. Annulering

  U kunt ervoor kiezen om de reisverzekering uit te breiden met de module Annulering. Verzekerd is de annulering van een reis en vertraging op de heenreis. Ook als u tijdens de reis onverwacht in het ziekenhuis moet worden opgenomen.
  U bent pas voor uw reis verzekerd 10 dagen na ingangsdatum van uw annuleringsverzekering.

Zijn er dekkingsbeperkingen?

Ga zorgvuldig met uw spullen om. Zo voorkomt u schade. In een auto moet bagage uit het zicht en in een afgesloten ruimte (kofferbak afgedekt met hoedenplank) opgeborgen. Waardevolle bagage, zoals een telefoon, iPad of sieraden houdt u dichtbij u of bergt u op in een afgesloten ruimte of kluis.

Extra informatie
In een boot, bus, taxi, trein of vliegtuig is waardevolle bagage alleen als handbagage meeverzekerd.

De doorlopende reisverzekering van Avero Achmea sluit je af bij een onafhankelijk adviseur.
 • Je krijgt via een onafhankelijk adviseur persoonlijk advies
 • Administratieve zaken worden uit handen genomen

Vragen

Meest gestelde vragen bij deze verzekering

Bij Avero Achmea is het mogelijk om pakket korting te krijgen. Hoe meer verzekeringen je afsluit hoe meer korting je krijgt op je premies. Deze korting kan oplopen tot wel 12%. Je hoeft hier verder niets voor te doen. 

Andere reisverzekeraars

Avero Achmea vrij op reis
ASR logo
Reisverzekering van Aegon
Pechhulp verzekeraar ANWB
Reisverzekeraar Centraal Beheer
Allianz